Cristian Gabriel GROMAN – Londra la pas…

Gabriel_GromanREFLECȚII… LONDONEZE – Cred că femeile sunt prostuțe când pretind că sunt egale cu bărbații, ele le sunt net superioare și întotdeauna au fost. (William Golding) Și: orice i-ai da unei femei, îl va transforma în ceva măreț. Dacă-i dai spermă, îți va dărui un copil. Dacă îi dai o casă, îți va dărui un cămin. Dacă îi dai alimente, îți va dărui o mâncare gătită. Dacă îi dai un zâmbet, îți va da inima ei. Femeia multiplică și mărește ceea ce îi dai. Așadar, nu te mira dacă atunci când faci vreo prostie, să primești înapoi o tonă de rahat! (Erick S.Gray) There’re two men who really understand women. One is William Golding, another is Erick S.Gray. Both agree women are better than men.

PUBLICITATE AMICALĂ – A ieșit de sub tipar numărul 45 și este deja în magazine! În această ediție veți putea citi un interviu pe care Paul Ciuci ni l-a acordat. Trupa Compact a concertat în premieră în Marea Britanie. Mai exact, pe 13 Mai în BIRMINGHAM, iar pe 14 Mai în LONDRA, orele 19 la Stratford Circus Arts Centre!

 groman_74_1

IN MEMORIAM – Boris Ioachim nu mai este printre noi… Eu i-am spus de câteva ori că este poetul meu preferat.. Mi-a răspuns, cu față zâmbitoare, că sunt și alții mai buni ca el. Era foarte modest, nu îmi închipuiam niciodată că durerea aceea foarte mare, aceea de a-și pierde fiul pe care l-a iubit atât de mult, (pe care o realizam de altfel, și știam că îl macină foarte mult), îl va răpune atît de curând! Îmi pare atât de rău că nu am avut mai multe cuvinte de consolare pentru el atunci când am avut ocazia! Eram prieteni, iar prietenia lui mă onora! Întotdeauna am apreciat de la el un gând bun, o vorbă bună, pentru că întotdeauna le avea cu el. Acum, regretele sunt tardive, pentru mine… Îi urmăream fiecare poezie. Mă regăseam în majoritatea poeziilor pe care le scria cu sufletul, iar toate poeziile lui au fost scrise cu sufletul! Este dureros, foarte dureros să știi că cineva care ți-a fost atât de drag, fără a-l fi cunoscut personal, nu mai este printre noi… Este ca și când ți-ar fi dispărut o rudă foarte apropiată!

ALTĂ… RECLAMĂ PRIETENEASCĂ – Dragi prieteni, vă prezentăm noul număr digital al revistei ROMÂNIA TA DIASPORA pentru românii de pretutindeni. Vă recomandăm să așteptați încărcarea paginilor minim 15-20 de secunde apoi puteți răsfoi gratuit revista. Titluri: Suflet românesc la Cordoba, paginile 8, 9, Revista Itaca, promotoare a culturii românești în diaspora, paginile 10,11, 12, 13, pagina 5 despre un eveniment ce va urma la Paris, afacerea ONECOIN pentru toți românii și alte articole plus materiale. Am considerat să promovăm asociații care chiar merită, cum ar fi ARSD Paris sau EuropaNova sau Traian din Cordoba motiv pentru care le-am acordat necondiționat și cu drag tot spațiul maxim posibil. Vă dorim lecturare plăcută. Următorul număr către finele lunii iulie…

 groman_74_2

CRISTIAN  GABRIEL  GROMAN  lucrează la PHS Greenleaf, Londra, este poet, pianist și absolvent de Carabella…