Cristian Gabriel GROMAN – Londra la pas

Gabriel_GromanAMARĂ  –  Bună dimineaţa! Bancul zilei la Londra… Anul 2025: Ungaria şi România acceptă orice imigrant german, care nu vrea să trăiască în Statul Islamic German.

AM CITIT CĂ…  –  Compania Pringles (într-un efort de a evita taxele percepute de „produse alimentare de lux”, cum sunt chips-urile din Marea Britanie), chiar au susținut faptul că și  conținutul de cartofi din chips-urile lor este atât de mic încât nu sunt, din punct de vedere tehnic, chiar chipsuri. Procesul începe cu o suspensie de orez, grâu, porumb, fulgi de cartofi, care sunt presate în forma pe care o îndrăgim, ovală, exact ca o secțiune de cartof. Chips-urile de cartofi sunt încărcate cu substanțe chimice care provoacă și cancer. Unul dintre ingredientele cele mai periculoase din chips-uri nu este adăugat în mod intenționat, ci mai degrabă este un produs secundar al prelucrării. Acrilamida este un produs chimic neurotoxic, având risc crescut în provocarea cancerului, fiind rezultat atunci când alimentele bogate în carbohidrați sunt gătite la temperaturi ridicate, mai exact coapte, fierte sau prăjite. Unele dintre cele mai „nocive” chips-uri de cartofi sunt cele prelucrate la temperaturi de peste 100 de grade Celsius, întrucât conținutul de acrilamidă poate fi extrem de crescut. Ca regulă generală, substanțele chimice se formează atunci când produsul alimentar este încălzit suficient pentru a produce o suprafață destul de uscată, maro sau galbenă.

ISLAMUL… –   învață bărbații cum să își bată femeile, adică să le „onoreze”. Iată, vor veni și idei noi, prin Europa, odată cu valul acesta de refugiați… O idee este și aceasta: „ETICHETA în bătutul femeii de către bărbat: ALAH A ONORAT SOȚIILE PRIN INSTITUIREA PEDEPSEI PRIN BĂTAIE. BĂRBATUL O BATE PENTRU A O DISCLIPINA. FEMEIA NU TREBUIE BĂTUTĂ LA FAȚĂ, NU TREBUIE URÂȚITĂ. NU TREBUIE SĂ I SE RUPĂ OASELE, SĂ ÎI RUPĂ DINȚII SAU SĂ O POCNEASCĂ ÎN OCHI. EXISTĂ O ANUMITĂ ETICHETĂ ÎN ACEASTĂ BĂTAIE… TOATE ACESTE LUCRURI ONOREAZĂ FEMEIA. EA ARE NEVOIE DE DISCIPLINĂ…  FEMEIA POATE FI BĂTUTĂ CU UN BĂȚ SCURT. BĂTĂILE SUNT PERMISE DOAR ÎN CAZUL ÎN CARE FEMEIA REFUZĂ SĂ SE CULCE CU BĂRBATUL SĂU.”

INTROSPECȚIE  –  Uniunea Europeană, în opinia mea, seamănă zdrobitor de mult cu un nou Imperiu. Un Imperiu modern. Ceea ce n-au reuşit Napoleon, Hitler sau alţii ca ei, pe calea armelor, acum se poate realiza pe cale „paşnică”. Fiecare naţiune vine de bună voie în acest imperiu, ca mielul la tăiere, oricum, altă alternativă nu există. Ar însemna o izolare totală, o sinucidere din mai multe puncte de vedere. Sunt interese mari în joc, ei îţi dau cu o mână, dar îţi iau înapoi cu şapte şi-ţi impun ceea ce trebuie să lichidezi. N-o să mai ai voie să-ţi cultivi seminţele din producţie proprie, trebuie să le cumperi pe ale lor, care au chimicale. N-o să mai ai voie să-ţi creşti în bătătură propriul purcel, viţel. Trebuie să cumperi de la ei, de-a gata injectate cu aceleaşi chimicale cancerigene.

TOT  AȘA…  –  Dacă nu va accepta cotele obligatorii de refugiați, impuse de Uniunea Europeană, România riscă să primească sancțiuni de 3 milioane de euro, a anunțat ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. „Există o idee în planul înaintat ieri, că statele care nu pot prelua momentan refugiați pe teritoriul lor din motive obiective vor plăti o sancțiune de 0,002% din PIB, dar și acest lucru este discutat și negociat”, a declarat Aurescu.
Prin urmare, România ar fi obligată să plătească 3 milioane de euro dacă autoritățile nu vor dori să accepte cotele de refugiați calculate de UE.

ANTIBIOTIC  LONDONEZ –  Formula de baza a acestui tonic puternic datează din Europa medievală, epoca în care oamenii au suferit de tot felul de boli și epidemii. Acest tonic, maestru in curățare, este de fapt un antibiotic care ucide bacteriile gram-pozitive și gram-negative. De asemenea, are o formulă antivirală și antifungică puternică și crește circulația sângelui și a fluxului limfatic, în toate părțile corpului. Acest remediu pe bază de plante este cea mai bună alegere pentru lupta împotriva candida! Amestecul respectiv a ajutat mulți oameni să vindece multe boli virale, bacteriene, parazitare și fungice, a vindecat chiar și ciuma! Puterea sa ar trebui să nu mai fie de acum înainte subestimată. Poate vindeca marea majoritate a afecțiunilor cronice. Încurajează circulația sângelui și purifică sângele. Ingrediente: 700 ml oțet din cidru de mere (folosiți întotdeauna organic), ¼ cana de usturoi tocat foarte mărunt, ¼ cana de ceapă tocată mărunt, 2-3 ardei proaspeți și extrem de iuți tocați foarte mărunt, ¼ cană de ghimbir dat pe răzătoare (mărime cât mai mică), 2 linguri de hrean ras, 2 linguri de pulbere de turmeric sau 2 bucăți de rădăcină de curcuma rasa… O poezie…

CRISTIAN  GABRIEL  GROMAN  lucrează la PHS Greenleaf, Londra, este poet, pianist și absolvent de Carabella…