Dorin TUDORAN – Dreptul la un Adrian Severin cu ușile larg deschise

 

DT 54

Desen & Copyright @ DION

Știri TVR, 6 noiembrie 2014:

“Decizie fără precedent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Un complet al Instanţei Supreme a decis ca dosarul de corupție al fostului europarlamentar Adrian Severin să fie judecat în ședință secretă.“În urma cu 3 săptămâni, unul dintre avocaţii politicianului a cerut secretizarea pe motiv că vor fi protejate unele interese de stat, morala şi demnitatea inculpatului. Adrian Severin a fost trimis în judecată în urma cu mai bine de un an de procurorii DNA.

În 2010, în calitate de membru în Parlamentul European, a acceptat promisiunea a doi jurnaliști străini de a-i plăti 100.000 de euro anual, în schimbul depunerii de amendamente în comisiile de specialitate ale Parlamentului European.”

Adrian Severin:

”Ceea ce am văzut din ziua primului tur de scrutin și până în duminica celui de al doilea tur, cu ecouri care încă nu s-au terminat, a fost o adevărată lovitură de stat. Voturile românilor, inclusiv problemele în mare măsură artificiale ale votului diasporei, au fost doar alibiul pentru lovitura de stat”

Avem dreptul la un proces desecretizat, altfel “morala” și “demnitatea” dlui Adrian Severin vor rămâne veșnic secretizate.

Și ar fi mare păcat!

DORIN TUDORAN este un important poet, eseist, publicist și disident politic român. Suntem onorați că Domnia Sa a acceptat să preluăm, în CULTURA DE SÂMBĂTĂ, texte din CERTOCRAȚIA ( aici postăm și ne umplem de blogdaproste )…