Leontina GRIGORESCU – Dorințe

 

cs_logo_sq-300Uneori, tot ce avem nevoie este un cont bancar cu o suma impresionantă de franci elvețieni, că tot sunt celebrii în ultima perioadă. Ce am face cu banii? Cred că asta e o întrebare retorică. Cred că fiecare a visat cu ochii deschiși cel puțin o dată. Prin urmare, variantele sunt multiple. Am vrea o vilă cu piscină, un bolid în garaj, să zicem ăăăă… un Range Rover ar fi rezonabil. De asemenea, după cum știm, cel puțin în cazul femeilor, diamantele sunt cele mai bune prietene, așa că nu putem să le ținem departe de noi.

 Altceva? Lista poate continua cu asigurarea unei vacanțe lunare și cu schimbarea garderobei.

Apoi îi fericim pe cei dragi cu niște cadouri scumpe și deschidem o afacere profitabilă. Am bifat obiectivele și lista se sfârșește. Se sfârșește și reveria. Dar încolțește mai apoi gândul năstrușnic: „Oare se va îndeplini?”. Dar oare merităm să se îndeplinească? Sau mai mult de atât, chiar ar fi în beneficiul nostru?

 Mereu am visat la perfecțiune, dar nu cumva este într-adevăr o utopie și prin urmare, dacă am avea tot ce ne-ar pofti inimile insațiabile, ceva rău s-ar înfiripa în basmul nostru? Ei bine, eu cred că da. E atât de evident faptul că odată ce ai, îți dorești mai mult. Astfel, prefer să cred că la un moment dat ceva banal va apărea și va crea efectul unei revelații, ocupând locul contului bancar  în ierarhia dorințelor îndeplinite. Curiozitatea declanșează noi scenarii. E imposibil altfel. Contule bancar sau orice altceva surprinzător de frumos, te așteptăm cu mare drag!

PS: Nu ne-am supăra daca te-ai grăbi!