Mihai Robert LUNGU – Cine sunt eu?

cs_logo_sq-30020.06.1997 a fost data în care a avut loc acest Big Bang pe nume Robert în familia Lungu. Al doilea fenomen de genul acesta, deoarece primul îi aparține fratelui meu. Am făcut această alăturare deoarece nu pot găsi un răspuns clar și concis la întrebare, doar unul ipotetic, la fel ca și Teoria Big Bang-ului, în ceea ce privește rădăcinile universului. Noi înșine suntem și avem propriile noastre universuri, de aceea suntem atât de complicați și neînțeleși, sau cel puțin e o problemă de perspectivă și nu știm să căutăm cu adevărat în noi.

 Astfel, fiind un univers în sinea mea, foarte multe elemente au adus la formarea mea și încă duc, deoarece există o continuă expansiune, în cazul acesta, a personalității, dar și a corpului ca un tot. La început eram un băiat micuț, care nu s-ar fi gândit că acea joacă din copilărie se va opri. Din fericire am păstrat de-a lungul timpului această convingere, cu toate că jocul s-a schimbat și entuziasmul s-a mai tocit. Anii au trecut și puritatea copilăriei s-a evaporat, dar farmecul ei mă urmărește în continuare. Deși am reușit să-mi maschez temerile în timp, ele sunt tot acolo. Am devenit un actor mai bun în timp, dar rolul principal este același. Nu e ca și cum aș fugi de mine, dar este o metodă de protecție pe care fiecare individ și-o creează. Eu nu m-am pierdut pe mine în nisipurile timpului.

 Nu am fost vorbăreț și sociabil dintotdeauna, însă la un moment dat s-a produs un click și   mi-am dorit oarecum să ies din anonimat, cum s-ar zice. Și așa am și făcut, mi-am învins parțial teamă de oameni și pot spune că sunt mândru de această realizare. Lupta mea continuă, însă sunt mai pregătit că oricând acum. Mă consider norocos că l-am avut pe fratele meu ca pe un exemplu, dar și că am avut norocul să trăiesc experiențele potrivite la momentele potrivite și am știut să învăț din ele. Fiind un bun observator, am învățat, unde am putut, din greșelile altora și am încercat întotdeauna să mă dezvolt. Astăzi încerc să devin pe zi ce trece o persoană mai bună, să învăț lucruri noi și să mă dezvolt pe toate planurile, căci dezvoltarea este calea către succes.

 Sunt tare, frate! Asta în loc de cv-ul european, e marcă de Carabella…